Вратарят на ЦСКА Димитър Евтимов е доволен от работата на Саша Илич и методите, прилагани от сърбина. Стражът вярва, че "червените" ще се представят много добре през новия сезон.

„Тренировките са тежки, но това е нормално за такъв период от годината. Всеки футболист минава през тези неща, за да се подготви за сезона", започна Евтимов пред Диема Спорт.

„Всеки треньор има своите виждания за отбора. С господин Илич всичко протича добре. Тренировките са интензивни, залага на атакуващия футбол, пресата, работим здраво“, продължи вратарят.

„Може би загубата от Гройтер Фюрт (1:4) беше негативна с оглед това, че допуснахме четири гола, но това е първи мач. Играхме с миксиран състав, но резултатите нямат значение, а лицето, което показваш. Краката ни тежаха от тренировките и тепърва ще показваме лицето, което искаме през сезона да се вижда от нас“, добави Евтимов.

„Важното е, че младите като Алекс Божев получават шанс. Браво на клуба, че дава шанс на младите. След като са тук, значи имат качества. За мен и Бусато Алекс Божев е перспективен вратар, който „бута“ старите. Дано да продължава да работи здраво и мисля, че нещата ще се получат“, продължи той.

„Не бих казал, че преговорите за договора ми бяха трудни. Имаше леки детайли, но накрая се разбрахме като големи хора“, завърши Димитър Евтимов.

Следете с БЛИЦ СПОРТ: Лятна подготовка 2022