Феновете на ЦСКА от една от най-големите организации "Офендърс" поискаха от собственика Гриша Ганчев да освободи от клуба Стойчо Стоилов. Привържениците са бесни от селекцията, от представянето на тима, който снощи записа срамна загуба с 1:3 от Черно море на "Българска армия", от налагането на определени играчи. И посочват, че за всичко това е виновен именно Стоилов. 

"Искаме да обърнем внимание на това, че следващите редове разкриват единствено и само нашата лична позиция като група, участваща заедно с останалите момчета в организацията и представянето на "Сектор Г" като ултра трибуна.

Казват, че утрото било по-мъдро от вечерта, само че очевидно при нас в ЦСКА тази всеизвестна максима не важи. Няма да коментираме в детайли днешното ръководно решение относно новия (?) старши треньор на отбора, тъй като това е просто капка в морето и едно от многото малки камъчета, които "преобърнаха каруцата". Искаме по-скоро да стигнем до воденичния камък, който я е затиснал отстрани в канавката и не й позволява да върви напред", пишат привържениците.

"Що се касае селекцията надали Стойчо Атанасов или Божидар са виновни изцяло за цялостното ни представяне, те просто толкова си могат. Правилният въпрос е кой ги доведе и кой продължава въпреки очеизвадната им футболна немощ да ги налага в титулярния ни отбор? Кой определя селекцията и кой привлича сезон след сезон нови и нови "звезди", които предпочитат да играят ФИФА или да си почиват след тежки 30 минути срещу футболния колос "Титоград", вместо да вложат 100% от себе си в тренировъчния процес? Въпросите са риторични и всички знаем верния отговор - Стойкас Стоилкас.

Winbet - на един клик разстояние! (18+)

Вчера след мача именно той в обширно интервю сподели, че феновете не трябвало да решават кой да играе и кой не. Ами очевидно трябва, след като вие не можете да прецените кой можем да извикаме на Спортна София за 6 срещу 6 и кой отговаря на нивото на гранд като ЦСКА", допълват те.
 

БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа

Следете с БЛИЦ: Първа лига - подготовка и трансфери

Следете с БЛИЦ: efbet Лига - сезон 2019/2020