Пословичен с борбеността и агресивността си на терена, Тибо Вион е от онези войници, които оставят всичко на терена. Извън него е винаги позитивен, скромен и готов да оправи деня ти с усмивка и любезна дума, пише cska.bg, анонсирайки интервюто, което французинът даде за клубната телевизия.

"Когато изляза след мач, трябва да усетя, че съм дал всичко от себе си. Трябва да се чувствам мъртъв”, е цитатът, който може би най-добре описва приноса на Вион в ЦСКА.

"Мачът срещу Ботев (Пловдив) беше много труден. За да бъдем успешни, трябваше да победим и Ботев (Враца). Подготвихме се много добре, защото знаем, че в България няма лесен съперник. Когато сме гости, всички отбори, които играят срещу ЦСКА, са много агресивни. Нямаме лесен мач, така че трябва да се подготвяме много добре - независимо дали играем у дома, или навън", коментира Вион.

"Не разбирам това, че когато играем в София, няма толкова много хора на стадиона, но когато сме гости, винаги е пълно.  Може би феновете на ЦСКА са и извън София, но е страхотно, когато играем пред пълни трибуни", продължи французинът. 

"Сега играем срещу Арда и мислим само за този мач, а не за следващия. Просто трябва да печелим всеки мач", каза още 28-годишният Вион. 

Еfbet Лига - сезон 2022/2023
Класирането в Efbet Лига