ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ  БУКМЕЙКЪР  ТУК!

Телевизионната журналистка Генка Шикерова вбеси феновете на ЦСКА с пост в социалните мрежи. Тя показа недоволство, че не се обръща нужното внимание на значими спортни събития, а вместо това медиите у нас отразяват контролата на "червените" със Септември (1:0) вчера.

Шикерова определи последния двубой на "армейците" от зимната пауза като "някакво контролно мачле на селски стадион", на което лидерът на Сектор "Г" Иван Велчев - Кюстендилеца.

WINBET – Ранно изплащане, Бонус Колонка и още много изненади в Спорт! (18+)

Той препоръча на Шикерова да се изказва само за неща, от които разбира.

Ето постовете на двамата в социалните мрежи:

Публикацията на Генка Шикерова: Мирела Демирева печели злато за България в Истанбул. В Банско (при всичкия хейт, който може да има към това място) се е събрал световният ски елит. И спортните новини ни занимават с някой Каранга, който е изиграл някакво контролно мачле на селски стадион!!!!

Отговорът на Иван Велчев: Да наречеш една от най-модерните бази в България селски стадион, говори за непознаване на материята. Бих препоръчал на Генка Шикерова да се концентрира върху нещата, които разбира. А селски стадион може да нарича стадионите около родното и Панагюрище. Друг е въпросът, че на въпросното ,,мачле" имаше поне два пъти повече публика, отколкото на финала за суперкупата на България, който се игра днес!