Халфът на ЦСКА Георги Йомов заяви, че загубата от Зоря (Луганск) с 0:1 в Лигата на конференциите, че тя се се дължи на многото пропуски, но не пропусна да коментира и спорните положения в края и се замисли защо системата ВАР не се е намесила. След това му бе напомнено, че тя не се използва в групите на тази надпревара.

„Загубихме, защото не отбелязахме положенията си. Нямахме късмет днес. Когато не вкарваш, ти вкарват. Според мен това е причината. Създадохме над 10 положения. Не знам прокоба ли ни гони в тези евротурнири? Надявам се да излезем и да запишем победа. От утре започваме да мислим за следващия мач. Това не трябва да ни влияе върху доброто ни представяне в първенството“, сподели Йомов след мача.

„Сложили са един телевизор, който трябва да се гледа… Моя грешка. Обърках се, че има ВАР. Трябва малко по-внимателно да преглежда ситуациите съдията. Второто полувреме два пъти игра с ръка. С ВАР 100% щеше да има дузпа. Не искам да коментирам съдиите и просто лош ден за нас. Съдията ще си гледа работата после, няма какво да го коментираме. Ние се целим в победата винаги и се надявам да побеждаваме до края да си реализираме положения и да побеждаваме. Трябва спокойствие. Нещата ще се получат, доста добър отбор сме и показваме доста агресивен футбол“, добави футболистът на "армейците".