Георги Чорбаджийски вкара първия си гол за мъжкия отбор на ЦСКА. 19-годишният нападател се разписа при победата с 3:1 срещу Хебър в срещата от втория кръг на първенството. Талантът обясни, че когато има доверието на треньора, играе с разперени крила. Георги добави, че брат му Божидар Чорбаджийски (б.р. - бивш капитан на ЦСКА, сега играч на унгарския Диошдьор) е неговата опора.

„Доста чаках този момент. Борих се за него през всичките тези години. Да застана тук и да говоря като Играч на мача. Щастлив съм и се надявам да продължавам по същия начин“, започна Георги Чорбаджийски.

„Усещането е страхотно, когато има повече българи. Колективът е сплотен. Когато треньорът има доверие, играеш с разперени крила. Надявам се да продължавам да показвам, че мога да играя титуляр. Вече сме доста по-сплотени. Пресираме всеки отбор. Мисля, че това е нашето оръжие и нашата игра", отбеляза талантът.

"Брат ми е моята подкрепа, моята опора. Чуваме се преди всеки мач. Благодаря му за всичко. Без него съм нищо. Най-вече трябва да се науча да съм дисциплиниран и работлив. Другите неща мисля, че си ги имам“, каза още Георги Чорбаджийски. 

ПЪРВА ЛИГА - СЕЗОН 2024/2025