Вратарят на ЦСКА Густаво Бусато, който спаси изпълнената от Ивелин Попов дузпа в 90-ата минута на дербито с Левски (0:0), вярва, че "червените" ще спечелят шампионската титла. 

"Първи сме, срещу Лудогорец играем у дома. Надявам се накрая на първенството да постигнем нашата цел, спечелвайки титлата", започна Бусато. 

"Това е дербито, знаехме че ще бъде много труден мач. Беше много затворен двубой с много малко възможности. Това са двете най-добри защити на първенството. Защитавахме се добре, но нямахме шансове в нападание. Не сме излезли да играем със страх. Това е дерби. Ролята ми като вратар е да защитавам моя отбор", коментира бразилецът. 

"Нищо не се променя с това равенство. Продължаваме да сме първи и водим на Лудогорец. Този мач вече трябва да се забрави и продължаваме напред да мислим за следващия противник", добави Бусато.

"Феновете ни са 12-ия играч и вярвам, че ще станем шампиони и те ще бъдат много важни да постигнем тази цел. Сигурен съм, че всеки мач те ще бъдат с нас и ще ни бутат към победите", завърши Бусато. 

Еfbet Лига - сезон 2022/2023
Класирането в Efbet Лига
Купа на България - сезон 2022/2023