ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Треньорът на ЦСКА Саша Илич призна, че равенството е успех, след като противникът пропусне дузпа в 90-ата минута. Сръбският специалист коментира равенството 0:0 с Левски в дербито от 26-ия кръг на Еfbet Лига. В края Густаво Бусато се превърна в герой, спасявайки дузпа на Ивелин Попов.

"Когато противникът пропусне дузпа в 90-ата минута, и равенството е успех. Дербито си е дерби, видяхме твърд и агресивен футбол, но не толкова красив. Както съм казвал и по-рано, че всяка индивидуална грешка може да струва скъпо“, коментира Саша Илич.

WINBET – завишени коефициенти за топ спортни събития (18+)

"Не мога да кажа, че сме били страхливи, дербито си е дерби. Големият проблем в нашата игра беше, че всеки играч се опитваше да даде последния пас. Не може да се отработи. Днес не се получи", добави той.

"По никакъв начин не подкрепят тези скандали (б.р. - между Брадли де Нойер и Станислав Шопов). Нормално е да има по-високо напрежението, дерби е", коментира Илич.

"Сега преднината ни е само две точки. Всеки мач ще е финал. Трябва да се опитаме да я задържим до края. Сега идва мач с Пирин, той е следващият финал. Мачът с Лудогорец носи същия брой точки. Ние трябва да се подготвим от мач за мач и още тази вечер или най-късно утре да започнем да мислим за следващия противник", каза още сърбинът.

"Не съм доволен от начина, по който изиграхме мача днес. Знаех, че дербито ще е такова. Ако искаш да се бориш за титлата, е ясно, че ще има напрежение. В следващите девет мача напрежението няма да е по-малко", продължи треньорът на ЦСКА.

"Не мисля, че ние ги изненадахме, нито те нас. Видяхте, че не се игра много красив футбол и никой играч не блесна", завърши Саша Илич. 

Еfbet Лига - сезон 2022/2023
Класирането в Efbet Лига
Купа на България - сезон 2022/2023