Треньорът на ЦСКА Саша Илич коментира минималната победа с 1:0 над Пирин на стадион „Христо Ботев“ в Благоевград в среща от 27-ия кръг на Еfbet Лига.

"Няма нищо ключово тук, защото битката за титлата продължава. Един изключително труден мач за нас, защото първото полувреме имахме възможности за гол, които не успяхме да използваме, а имаше такива и през второто. На два пъти можехме да бъдем наказани, но ще се опитаме да забравим днешния мач и ще мислим за следващия", започна Саша Илич.

"С цялото ми уважение към Пирин. Срещу Левски бе по-трудно да се играе, но днес видях това, което исках", обясни наставникът на ЦСКА.

"Нашите фенове направиха една истинска футболна атмосфера и тяхната поддръжка ни дава сили. Разполагаме с добри футболисти и използваме тези, които сметнем, че ще ни помогнат срещу съответния противник. Контузени остават само Галин Минков и Жеферсон и се надявам скоро да се завърнат", коментира още Илич.

Сърбинът беше попитан дали смята, че ЦСКА ще успее да спечели титлата. "Вярваме, че можем да станем шампиони. Предстоят ни 8-9 пъклени мачове, адски мачове, и знаем, че всеки ще бъде от тежък, по-тежък“.

Еfbet Лига - сезон 2022/2023
Класирането в Efbet Лига
Купа на България - сезон 2022/2023