ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК! 

Треньорът на ЦСКА Саша Илич коментира трудната победа с 1:0 като гост на Локомотив (Пловдив). Специалистът отбеляза, че футболистите му не са се представили на ниво на "Лаута", но важни са трите точки. ЦСКА води в класирането с 40 точки, a втори с 35 е Лудогорец, който има два мача по-малко от "червените". 

Илич обясни и какво е състоянието на защитника Мено Кох, който пострада в края на мача в Пловдив.

 Winbet - победата е на върха на пръстите! (18+)

"Беше изключително тежко, много важна победа за ЦСКА. Със сигурност играта не беше на нивото, което очаквах. Трябва да похваля играчите, че спечелиха мача с характер. Това е най-важното, когато отборът не играе добре - да успяваме да печелим мачовете с характер“, отбеляза Илич.

"Във футбола късметът е много важен фактор. Последните две седмици имахме четири гостувания и всеки мач беше през 3-4 дни. Отборът е изключително изморен. Надявам се, че няма нищо страшно нито с Туфегджич, нито с Мено Кох. Утре ще правят снимки. Туфегджич има проблем със задното бедро. Мено Кох вероятно има сътресение на мозъка. Ще направим снимки и ще видим какво и как ще бъде", каза сърбинът.

„Всеки мач на чужд терен е изключително тежък. Домакините имат подкрепа на публиката и играят много по-добре от това, което играят като гост. Има още два мача до края на полусезона. Ако искаме да бъдем конкурентни, трябва да се постараем да спечелим и тези два мача. Няма да ни бъде никак лесно“, продължи треньорът на ЦСКА.

„Много е рано да говорим за титлата, има още много мачове до края. След пет дни имаме много тежък мач с Локомотив (София). Загубихме вече две точки. В 95-ата минута всъщност спечелихме една точка тогава. Трябва да възстановим отбора, да видим кой е здрав и да излезем по най-добрия начин, за да спечелим. В момента мислим за това", добави Саша Илич. 

Еfbet Лига - сезон 2022/2023
Класирането в Efbet Лига

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК