Десният защитник на ЦСКА Иван Турицов заяви след загубата с 0:1 от Лудогорец в мач от 28-ия кръг на efbet Лига, че не разбира защо играта бе спряна и определи действията на феновете, които замеряха Кирил Десподов с различни предмети, като „нещо нормално“.

"Защо се стигна до загубата… ами минимална липса на концентрация доведе до гол за Лудогорец от статично положение. Въпреки че говорихме много през седмицата, че напоследък вкарват много от статични положения, мисля, че бяхме подготвени до този момент, в който вкараха. Стана това, което си мислих, че който вкара първият гол, ще спечели“, започна бранителят.

„Няма да се оправдавам с прекъсването на мача. Нямам обяснение, беше нелогично, никой не го очакваше. Още малко искаха да присъдят служебна победа на Лудогорец. Виждал съм по Балканите, това е нещо нормално (б.р. - действията на феновете, които замеряха Десподов). Ние останахме на терена, Лудогорец се прибра. Искаха да прекратят мача“, коментира Турицов.

„За да спечелиш, трябва да вкараш. Имахме доста чисти положения, доколкото си спомням Лудогорец няма нищо чисто. Заслужавахме повече победата. Не само заради публиката, беше много важен мач за нас, който не искахме да загубим, за да запазим преднината пред Лудогорец. Всеки знаеше какво ни предстои и колко хора ще ни подкрепят. Феновете само ни помогнаха“, завърши Иван Турицов.

Еfbet Лига - сезон 2022/2023
Класирането в Efbet Лига
Купа на България - сезон 2022/2023