Капитанът на ЦСКА Божидар Чорбаджийски обяви след поражението с 1:2 от Ботев (Пловдив), че той и съотборниците му са разочаровани от случилото се на "червените" - загубените шансове за титлата, както и отпадането от Купата на България.

"Те вкараха два гола, а ние - един. Нищо повече. Изпуснахме доста ситуации, но и те имаха. Не бих казал, че не сме имали настроение. Опитахме да преодолеем това падение, което се получи в нашия отбор. Тренираме без напрежение, в отбора има настроение, но не си вкарахме положенията", коментира Чорбаджийски.

"Какво се случи през пролетта? Това се опитваме да разберем. Това се питаме. Паднахме от доста високо и ни боли. Със сигурност играем с настроението от преди, но паднахме в една седмица. Трябва да вдигнем глави и да играем за победа. Няма какво да призовавам феновете. Те със сигурност ще бъдат на стадиона. Феновете никога не са оставяли отбора без подкрепа. Ще дадем най-доброто от себе си да ги зарадваме срещу Лудогорец на 5 май", коментира капитанът на ЦСКА.

ВСИЧКО ЗА ПЪРВА ЛИГА
ПЪРВА ЛИГА, СЕЗОН 2017/2018 - ТВ ПРОГРАМА