Голмайсторът на ЦСКА Жорди Кайседо може да се счита за ново попълнение на мексиканския Тигрес, твърдят медиите в латиноамериканската държава. 

24-годишният еквадорски национал ще се събере с Андре-Пиер Жиняк в бившия клуб на легендарния Емил Костадинов. 36-годишният нападател има договор с Тигрес до 2024 година. Жиняк е в Тигрес от 2015 г. Припомняме, че именно с гол на бившия френски национал преди 14 години Тулуза отстрани ЦСКА в Купата на УЕФА, като попадението му беше в последната секунда на реванша. 

Winbet - победата е на върха на пръстите! (18+)

В неделя ЦСКА публикува съобщение, че Кайседо със сигурност напуска "Армията". От доста време насам БЛИЦ на няколко пъти разкриваше, че той повече не иска да играе за "червените" и настоява да бъде трансфериран. 

Уважаеми шефове на ЦСКА, БЛИЦ отново се оказа прав!

"Армейците" вече обявиха, че са постигнали споразумение за продажбата на нападателя, но не уточниха в кой клуб отива той. В касата на ЦСКА се очаква да постъпят 2,5 милиона евро, колкото е неустойката на еквадорския национал.

Уточнени са и личните условия на Кайседо, за когото остава само да премине медицинските прегледи. В същото време ЦСКА работи усилено по търсенето на негов заместник за върха на атаката.

Тигрес започна с домакинско поражение 2:3 от Крус Асул новия сезон в Апертура (б.р. - първенството на Мексико). 

Следете с БЛИЦ СПОРТ: Лятна подготовка 2022