ЦСКА направи втора грешна стъпка като гост от началото на сезона. Този път отборът стигна само до 1:1 срещу Пирин в Благоевград. След края на двубоя Христо Янев даде пресконференция, като част от въпросите бяха насочени за евентуална негова смяна.

“Бих казал, че при гостуванията не сме малко по-боязливи, а слаби дори. Работим, но до този момент не се получава всичко това, което имаме като идеи. Трябва да разберем, че това е ЦСКА, очакванията са много големи към нас и всеки един трябва да бъде пределно мобилизиран", каза Янев.

На въпрос, как ще коментира появили се информации, че ще бъдете сменен с Любо Пенев, наставникът отговори: “Ако вие имате такава информация…Аз нямам такава информация. Ако проблемът е в мен, съм готов да поема моята отговорност. Винаги съм заставал с високо вдигната глава пред отбора. Така ще направя и сега."

Последва нов въпрос към Янев дали огромните очаквания не са изпреварили възможностите на отбора, на което отговорът бе: “Факт, абсолютен. Разполагаме с нов отбор и футболисти. Но това не е начинът, по който да се оправдаваме."

Всичко за Първа лига - ТУК

ТВ програма на Първа професионална лига