Треньорът на ЦСКА Милош Крушчич говори на пресконференция на стадион "Българска армия" преди дербито с Левски, което е утре от 14:45 часа. 

Сърбинът изрази мнение, че съперничеството между двата тима е най-красивото нещо в българския футбол. Крушчич обясни, че утре срещу Левски играчите му трябва да действат хладнокръвно в главите си, но да горят в сърцата си.

"Съперничеството с Левски е най-красивото нещо в българския футбол и в спорта като цяло. Уважаваме съперника и ще подходим сериозно. Надявам се с нашата игра да покажем качествен футбол, да бъдем интелигентни, да неутрализираме съперника и така да постигнем добър резултат. Смятам, че сме готови", каза треньорът на ЦСКА. 

"Не мисля, че този мач е решаващ за моята съдба. Всеки двубой е такъв. Всичко трябва да бъде на здрава основа в това дерби - да бъде чисто футболно съперничеството", подчерта Крушчич.

Winbet - удвои тръпката от играта! (18+)

"Как ще играе Левски е тяхна работа. За нас е важно как ние ще се представим. Да дадем всичко възможно от себе си. Главата да ни е спокойна, но сърцето да е горещо. Дори и да нямаме добър резултат, да сме спокойни, че сме дали всичко от себе си на терена. Тренираме различни тактически схеми. Дали ще играем с двама или трима нападатели, важно е как играчите се разполагат на терена.  Нашите фенове не се нуждаят от мотивация за такива мачове. Ние винаги усещаме тяхната подкрепа и нашата работа е да покажем добра игра на терена”, добави Милош Крушчич.

Следете с БЛИЦ: efbet Лига - сезон 2019/2020
Купа на България - сезон 2019/2020