Taрторът на феновете на ЦСКА Иван Велчев също изрази недоволството си относно случващото се с билетите за финала за Купата на България. Спорът за трофея между "армейците" и Арда (Кърджали) е в сряда от 19:30 часа на Националния стадион "Васил Левски", а към момента за двата тима са предназначени само по 2000 билета - по 1000 за сектор. 

Българската професионална футболна лига, която е организатор на финала, има готовност да реагира незабавно при настъпила промяна в разпоредбите на отговорните институции, свързани с максимално допустимия капацитет на зрители при спортни събития на открито. За момента обаче няма решение за допускане на повече публика за двубоя в сряда, което логично е посрещнато с недоволство от ЦСКА.

Winbet - истинската тръпка от победата! (18+)

Иван Велчев призова за финала с Арда да бъде отворен поне 50 % от капацитета на "Васил Левски", за да не се стигне до ситуация, в която пред стадиона да има събрани хиляди фенове, каквито са заканите на "армейците".

Първо в БЛИЦ: Гореща новина за финала Арда - ЦСКА

Публикацията на Кюстендилеца във "Фейсбук":

"Пиша до всички неадекватници, от които зависи бройката билети на финала. ПФЛ, НОЩ, РЗИ, Министерство на здравеопазването и който още има някаква роля в определянето, каква точно посещаемост да има на финала за Купата на България. Призовавам ви да вземете най-после едно адекватно и аргументирано решение, което да бъде в полза на хората. 10 % разрешен капацитет на стадион за 43 000, е абсолютна подигравка. 

Нима в препълнените ресторанти и дискотеки (болшинството, от които работят на закрито) има само по 10 % клиенти. С какво трибуните са по-опасни? Надявам се да проявите разум и да се стигне до отваряне на поне 50 % от капацитета на стадиона. 

И не на последно място искам да се обърна към ръководството на ЦСКА, които смятам, че по примера на Любо Пенев от вчера, трябва да излязат с ясно становище и да направят всичко по силите си този финал да не се играе пред обидните за нас 2000 армейски привърженици. И последно искам да кажа, че в сряда ще вляза на стадиона след като влезе и последният привърженик на ЦСКА".

Купа на България - сезон 2020/2021
efbet Лига - сезон 2020/2021
Класирането в първенството