След като феновете на Левски изкупиха почти всички билети, ето и какво правят тези на ЦСКА. Там също има изкупени немалко билети, но предимно за сектор "Г" - засега... Активността на "червените" е много по-малка от левскарската инвазия за очаквания с огромен интерес финал с Левски за Купата на България - на 15 май (неделя) от 17:00 часа. 

В Левски полудяха, вижте какво се случи само за няколко минути ВИДЕО

В мрежата на Eventim за феновете на ЦСКА, които ще бъдат в секторите "А" и "Г", се продават пропуски само за "Г". Това обаче не означава, че тези за "А" вече са разпродадени.

Winbet - на един клик разстояниe! (18+)

"Билети за сектор "А" няма да се продават онлайн, а само и единствено физически на касата на стадион "Българска армия", обявиха от ЦСКА в сайта си.

На касата до фен магазина на стадион "Българска армия" имаше доста желаещи да се сдобият с билети в първите два часа от пускането им в продажба, но картинката не е като на "Герена". Тя е с работно време всеки ден от 10:00 до 19:00 часа до 15 май или до изчерпване на количествата. 

Още от съобщението в cska.bg:

"Притежателите на абонаментни карти за сезон 2021/2022 година ще бъдат с предимство при закупуване на пропуски за финала за Купата на България, като техните места ще се пазят до 12:00 часа на 9 май (понеделник). Картодържателите от сектор "В" ще бъдат настанявани в сектор "А". Притежателите на абонаментни карти за сектор "А" ще могат да си закупят билети за ложа 6 и 7, а тези за сектор "В" - за ложа 8. Пропуските за целия сектор "Г" ще са в свободна продажба до изчерпване на количествата.

ВАЖНО: Картодържателите могат да си закупят само и единствено билети от касите и то  при представяне на самата абонаментна карта, като за тях онлайн продажба не може да се осъществи. За един картодържател се полага един запазен билет!

Притежателите на абонаментни карти за ВИП Ложата ще могат да си закупят билети за финала от администрацията на стадион "Българска армия", която ще е с работно време всеки делничен ден от 10:00 до 17:00 часа".

Цените на билетите за феновете на ЦСКА:
Сектори “А” - 35 лв. 
Сектори “Г” - 15 лв.
ВИП ЛОЖА - 150 лв.

Еfbet Лига - сезон 2021/2022
Купа на България - сезон 2021/2022