ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК! 

Ето как прогнозираха мача в Кърджали победителката от миналата седмица Бони, успяла да елиминира Здравко от дует „Ритон“, и актьорът Дарин Ангелов в играта на БЛИЦ Букмейкър Efbet лига!

Футболистите на ЦСКА отпразнуваха подобаващо победата над Арда в Kърджали. "Червените" полудяха от кеф, пяха и скачаха в съблекалнята, стана ясно от кадрите, които разпространиха от клуба в социалните мрежи.

ЦСКА спечели с 3:1 срещата от 16-ия кръг на Еfbet Лига. Победата е историческа първа за ЦСКА в Кърджали в мачовете за първенство между двата тима. 

"Червените" два пъти преди това имаха шампионатни гостувания на "Арена Арда", като и в двата случая двубоите завършват наравно - 1:1 (през октомври 2020 г) и 2:2 (декември миналата година).

Winbet - победата е емоция! (18+)

Арда домакинства на ЦСКА и още веднъж - декември 2019 г., но на "Лаута" в Пловдив (0:0) поради липсата на лиценз на стадиона в Кърджали. Снощи обаче момчетата на Саша Илич измъкнаха успеха и се откъснаха на върха. ЦСКА е лидер с 37 точки, вторият Лудогорец има 32 и два мача по-малко. 

Още във вторник "армейците" имат нов мач - гостуването на Локомотив (Пловдив). Срещата е отложена от седмия кръг и е с начален час 17:15.

Toва ще бъде четвърто поредно гостуване за ЦСКА. На 6 октомври (неделя) предстои домакинство на Локомотив (София) (от 17:15 часа).

Еfbet Лига - сезон 2022/2023
Класирането в Efbet Лига

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by CSKA Sofia FC (@cskasofiafc)

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК