Младият защитник Ангел Лясков игра цял мач за ЦСКА при загубата с 1:2 от ФК Копенхаген в първата среща от третия квалификационен кръг на Лига Европа. Левият бек заслужи доверието на треньора Нестор Ел Маестро, който го пусна от първата минута срещу датчаните заради контузията на Жеферсон.

"Съжаляваме за загубата. Докато бяхме 11 човека, имахме добри контраатаки. Червеният картон изигра важна роля в мача. Бях много близо до ситуацията, но не съм я гледал на повторение. Видях, че Божидар искаше да играе с топката, а играчът на Копенхаген се удари в ръката му докато падаше. Така е преценил съдията", каза Лясков. 

"Дузпата не бих я коментирал, но мисля, че нямаше", продължи 19-годишният защитник, който е юноша на Литекс.

"Ние сме ЦСКА и излизаме за победата в реванша, за да зарадваме нашите фенове", амбициран е Лясков. 

"Бях спокоен преди мача, но същевременно и много развълнуван. За пръв път играя пред толкова много хора. От малък съм фен на ЦСКА и това ми бе мечтата", обясни играчът на "армейците".

"Не мога да кажа, че Копенхаген е по-слаб отбор от това, което се пишеше преди срещата. Не знам как ще играем на реванша, тези въпроси към тренора. Манолев, Малинов и Бодуров ни липсваха, тъй като са много добри футболисти. Надявам се да ни помогнат следващия мач", добави Ангел Лясков. 

БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа

Следете с БЛИЦ: Първа лига - трансфери и подготовка, лято 2018

Първа лига - сезон 2018/2019