Играй БЛИЦ ГЕЙМ 3 - ТУК!

Главният съдия на мача ЦСКА - ФК Копенхаген Барт Вертентен се оказа по-голям престъпник и от Митьо Очите. Белгиецът най-нагло и гнусно режеше "червените" през целия мач и пред погледа на многобройната "армейска" публика. Палячото първо показа изключително пресилен червен картон на Божидар Чорбаджийски, а след това и абсолютно никакъв жълт на младия Ангел Лясков, който за първи път започна титуляр на европейската сцена с екипа на ЦСКА. Но това не е всичко. Реферът свири всяко спорно положение в полза на датчаните. Припяват му и неговите помощници, единият от които през първото полувреме спря със смешна засада опасна атака на "червените".
Winbet - най-голямо разнообразие от пазари! (18+)
Всичко това няма как да не се отрази негативно върху "армейците", които започнаха повече от добре първия мач от третия квалификационен кръг на Лига Европа и поведоха след красива атака, при която Десподов майсторски изведе Моуридес и той вдигна публиката на крака.

Останали с човек повече, гостите логично взеха инициативата и през второто полувреме изравниха. Палячото обаче реши да не спира с рязането на ЦСКА и отсъди смешна дузпа за ФК Копенхаген. Резултатът стана 1:2 и датчаните ликуваха. Вероятно реферът също...

БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа