Треньорът на ЦСКА Любослав Пенев изрази задоволство от лятната подготовка на тима и след убедителната победа срещу Ботев (Враца) с 4:0 в последната контрола заяви, че „армейците“ са готови за сблъсъка с шампиона Лудогорец за Суперкупата на България след седмица. Наставникът на "червените" коментира, че Валентин Антов и Жорди Кайседо са в тима и засега няма нищо ново около евентуален техен изходящ трансфер.

„Победата си е победа. Играхме добре и представихме стила, който искаме да налагаме. Когато играем добре, головете идват. Преди два дена се върнахме от Австрия. Момчетата се справиха отлично, повече не може да се желае. Продължаваме да тренираме. Започват мачовете съвсем скоро“, заяви Пенев след проверката, на почивката на която бе представен и отбора за новия сезон.

Winbet - победата е на върха на пръстите! (18+)

„Ние сме готови и свършихме отлична работа. Остава една седмица, има още няколко неща да уточним. Идва Суперкупата, започва първенството… От предишният сезон са травмите, не от лагера в Австрия. Това са от удари и няма как да се избегнат. Долекуваме тези контузени футболисти. Отворена е селекцията, очаквам още попълнения. Днеска къде беше Валентин Антов? Игра ли? Значи е тук и носи фланелката на ЦСКА. Ако има още нещо, ще съобщим. Кайседо е тук и той е от ЦСКА. Мой ангажимент е да разучим новите в Лудогорец, това не е ваша работа и не ви интересува“, добави наставникът на "армейците".

Efbet Лига - сезон 2021/2022