ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Парадоксално, но факт - нито един футболист от настоящия състав на ЦСКА не е вкарвал гол във вечното дерби. До тази ситуация се стигна, след като “армейците” проветриха доста съблекалнята в изминалия трансферен период, а в отбора вече не са Жорди Кайседо и ирландецът Греъм Кери. 

Малко по-добра е ситуацията при Левски. Един от играчите на Станимир Стоилов се е разписвал срещу “червените” в първенството - Георги Миланов, пише "Тема Спорт". Той откри резултата на 26 септември 2021 година, но след това “сините” допуснаха обрат и загубиха с 1:2. 

Winbet - най-голямото разнообразие от пазари! (18+)

Илиян Стефанов също може да се похвали с гол срещу ЦСКА, но за Купата на България, при това във финал. След негов точен изстрел Левски се наложи с 1:0 над вечния съперник на 15 май тази година и триумфира в турнира. 

Кой ще бие дузпа за “сините”, ако Драгомир Драганов отсъди такава в неделя? На този въпрос в момента едва ли може да отговори и Станимир Стоилов. През сезона отборът се провали доста пъти от бялата точка - отстъпи с изстрели от нея срещу Хамрун Спартанс в Лигата на конференциите, както и срещу Лудогорец за Суперкупата. 

Филип Кръстев пък не вкара дузпа и при визитата на малтийците. Ако такава бъде свирена, то най-вероятно ще бъде поверена на Ивелин Попов, ако той е на терена. Тези неща Стоилов ще решава в хода на срещата. 

При ЦСКА нещата са ясни - зад топката ще застане Иван Турицов, който през този сезон вкара важни наказателни удари срещу Сейнт Патрикс и ЦСКА 1948. 

Еfbet Лига - сезон 2022/2023
Класирането в Efbet Лига

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК