Треньорът на ЦСКА Люпко Петрович даде своето мнение след двубоя за Купата на България, в който "червените" триумфираха с 3:0. Той остана доволен от видяното, като коментира следващия двубой на своя тим срещу Берое за първенство, както и представянето на голмайсторите днес Тони Уот и Денис Давидов. 

"Играхме доста добре. Дадохме възможност на четирима нови футболисти да започнат като титуляри, доволен съм от отбора. Можеше и по-убедително да спечелим, можеше и по-добра игра да покажем, но изиграхме умно този мач. Рутинна победа, чист успех", каза Петрович.

"Тони Уот вкара два гола, показа, че може да се разчита на него. Давидов също е талантлив. Той имаше малък проблем с физическата подготовка, защото беше в Русия и не тренира въобще."

"Щастлив съм, защото имаме играчи, които влизат и вкарват голове. Играта, която по принцип демонстрираме се получава и сега. Ако играчите влизат и искат да вкарват, имат шанс да го направят. Лично за мен трябва да се стремим към спечелването на трофей, с който можем да стигнем по-лесно до Европа, но ще се хвърлим и в Европа, не се съмнявайте."

Треньорът сподели очакванията си за предстоящия двубой с Берое в следващия кръг на efbet Лига, показвайки уважение към противника.

"Берое е добър отбор, който може да победи ЦСКА, и Лудогорец, и Левски. Никой не може да каже какво ще се случи. Ще се постараем да сме на ниво, да играем юнашки и да се възползваме от възможностите, които ще имаме, за да спечелим победата. Добър резултат за нас е победата", коментира още сърбинът.
КУПА НА БЪЛГАРИЯ - 1/16-ФИНАЛИ