Изпълнителният директор на ЦСКА Пламен Марков коментира темата за създаване на Висша лига. Той сподели мнението си след победата с 8:1 над Септември (София).

"Дано да стане, защото ЦСКА ще се върне в „А” група и мисля, че това е добре за всички, които обичат футбола в България”, каза Марков.

"Надяваме се това да стане с новото дружество. Но още няма ясни критерии. Нека да изчакаме отговора на БФС, след като те направиха предложението и министърът на спорта вече много пъти говори по този въпрос. Никакъв контакт с нас като ръководство до този момент не е осъществен, чакаме БФС. Говоря за официален контакт. Може би някои лица са се срещали и са разговаряли, но това по-скоро са частни разговори”, обясни бившият национален селекционер.
 
Както е известно, през седмицата изпълнителният директор на ПФК ЦСКА Александър Тодоров имаше среща със заместник-изпълнителния директор на БФС Павел Колев. „Аз не съм участник в старото дружество и по този въпрос трябва да се обърнете към Александър Тодоров”, посочи Марков.
 
„Не от ЦСКА е тръгнала идеята за една бъдеща Висша лига. До този момент хора от БФС направиха първото изявление. След това Наско Караиванов като представител на телевизиите също потвърди това нещо. Но пак казвам – говорим за неща, които само са лансирани в общественото пространство, без да има ясни критерии, по които това нещо ще се случи”, добави шефът в ЦСКА.

ЮГОЗАПАДНА "В" ГРУПА

 Резултати, голмайстори и програма на Купата на България - ТУК !!!