Вечното дерби между ЦСКА и Левски, което по програма трябваше да се изиграе днес от 15:00 часа, най-вероятно ще се играе седмица преди Коледа. За това информират и двата спортни ежедневника.

Според „Мач Телеграф“ мачът ще се играе или на 17 декември, или на 20 декември. „Тема Спорт“ е по-категоричен, като заковава датата на 18 декември (петък), а началото ще бъде от 17:00 или 18:00 часа.

1000 лева Oнлайн казино Бонус от efbet

Както е известно, вчера БФС отложи голямото дерби на българския футбол, след като в Левски отчетох 11 играчи с положителни тестове за COVID-19. Впоследствие през деня се появи още един заразен.

Спортно-техническата комисия към футболната ни централа трябва да насрочи дати и за още два мача на „сините“, отложени заради големия брой заразени.

Според "Тема Спорт", двубоят с Локо (Пловдив) от 12 кръг най-вероятно ще се играе на 2 декември и това ще бъде повторният дебют на Славиша Стоянович начело на Левски. На 21 или 22 декември пък ще се проведе срещата с Берое от 14 кръг. Ако обстоятелствата не позволяват, този мач ще остане за началото на февруари.

efbet Лига - сезон 2020/2021
Класирането в първенството