Новата звезда на ЦСКА Жорди Кайседо, който през седмицата отбеляза хеттрик при победата с 4:0 над Ботев (Враца) за класрирането на полуфиналите за Купата на България, обяви, че е амбициран да стане национал на Еквадор и някой ден да заиграе в италианската Серия "А". 

"Радостен съм, че съм в ЦСКА. Тук има няколко южноамериканци - Пеняранда, който е венецуелец, Варела - аржентинец, и четирима бразилци. Улеснява ме общуването с тях. Истината за българския футбол е, че е много конкурентоспособен и интензивен. Когато пристигнах, ми трябваше малко време, за да свикна с интензивността, с която се играе в България", казва Кайседо в интервю за “EcuagolTV”. 

“В Бразилия не играех много, сега си връщам формата. Всеки ден мисля за националния отбор на Еквадор и винаги, когато говоря с родителите си, им казвам, че знам, че мога да допринеса много за националния отбор. Ако продължавам да се развивам, сигурно ще получа повиквателна. Искам да стигна и до италианската Серия "А", амбициран е голмайсторът на ЦСКА.

Купа на България - сезон 2020/2021
efbet Лига - сезон 2020/2021
Класирането в първенството