Временният треньор на ЦСКА Стамен Белчев сподели пред клубния сайт очакванията си за предстоящите срещи на тима. Както вече стана ясно, наставникът на дублиращия отбор на "червените" зае мястото на освободения Едуард Йорданеску.

"Остават ни четири мача. Очаквам четири победи, защото разполагаме с едни от най-добрите футболисти в България. Естествено, че искам да променя някои неща. Със сигурност ще има промени и в състава. Най-малкото ситуацията с контузените футболисти налага това", каза Белчев.

Той допълни, че според него футболистите са затормозени психически, което им пречи да разкрият пълните си качества. Белчев обаче е оптимист за бъдещето: "Личи си, че играчите са добре тренирани. Ще работим най-вече върху психиката за предстоящите мачове."

ЦСКА започна още от тази сутрин да се готви за гостуването на Нефтохимик. Срещата е в четвъртък (1 декември) от 17:30 часа на стадион "Лазур".

ТОВА Е СТАМЕН БЕЛЧЕВ:
Роден на 7 май 1969 в Хасково. Като футболист има 100 мача и 21 гола в "А" група с екипите на Хасково, Локомотив (Горна Оряховица), Етър и Берое. Има изиграни и 234 мача с отбелязани 74 гола в "Б" група като състезател на Хасково и Локомотив (Горна Оряховица). 

В периода 2010-2012 Стамен Белчев е треньор на ФК Любимец и печели първата в историята на клуба промоция в "А" група. През 2015 за кратко води Хасково. През сезон 2015-2016 е начело на състава на Литекс II в "Б" група. От лятото на 2016 е треньор на ЦСКА II, който е съставен предимно от юноши до 19 години.

След изиграните до момента 14 срещи ЦСКА II има под ръководството на Белчев 7 победи, 3 равенства и 3 загуби в първенството на Втора лига и в момента с мач по-малко е на 5 точки от лидера във временното класиране Етър.

ВСИЧКО ЗА ПЪРВА ЛИГА

ТЕЛЕВИЗИОННАТА ПРОГРАМА ЗА ПЪРВА ЛИГА