ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

ЦСКА изнесе актуална информация за реконструирането на стадион „Българска армия“. От нея стана ясно, че е избран изпълнител - една най-големите строителни компании в България - "Ростер", а демонтажът на старото съоръжение започва в понеделник (1 април).

Съобщението от ЦСКА: 

"Приключи тръжната процедура по избиране на фирмата, която ще демонтира старото съоръжение, а вчера официално беше подписан и договорът с изпълнителя.

Демонтажът стартира на 01.04.2024 г., като приблизителният срок за изпълнение е около 4 месеца.

WINBET – най-голямото разнообразие от игри и джакпоти! (18+)

За изпълнител беше избрана една от най-големите строителни компании в България - “Ростер”, с дългогодишен опит в сферата на разрушителните дейности, най-съвременна техника за екологични обработка и утилизация на отпадъка и минимално количество прах и шум в парка, както и завод за рециклиране на метал и друг остатъчен материал.

В срок беше завършен и техническият проект на стадиона. Продължава работата по детайлното изчистване на всички аспекти от реконструкцията на новия стадион.

Завършва се и временната ограда на стадиона, в която ви разказваме, както за някои особености на новото съоръжение, така и за някои от най-славните моменти в историята на ЦСКА".

Еfbet Лига - сезон 2023/2024
Класирането в Efbet Лига
Купа на България - сезон 2023/2024

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!

 

️Актуална информация за стадион “Българска армия” Приключи тръжната процедура по избиране на фирмата, която ще...

Публикувахте от CSKA Sofia FC в Сряда, 27 март 2024 г.