Треньорът на ЦСКА Любослав Пенев похвали футболистите си след трудната победа с 1:0 над Арда. Спецът коментира по интересен начин и дали ще се играе следващата шампионатна среща на тима му - срещу ЦСКА 1948 в петък. Двубоят е под сериозен въпрос, тъй като при съперника има 11 диагностицирани с коронавирус състезатели. 

"Направихме достатъчно с оглед на това, че пропиляхме първото полувреме. Имаше брак в играта ни, ниска концентрация. Нещата се коригираха през втората част. Заслужена победа“, каза Пенев.

„Да не мешаме капите. Направихме необходимите корекции, анализ на първото полувреме и нищо повече. Така виждам нещата и така постъпвам, със смените. На прав път съм“, подчерта Ел Голеадор.

Winbet - на един клик разстояниe! (18+)

"Познаваме се и съвсем нормално е това да знам как ще подходи колегата, да предвидим ходовете на противника. Това е интересно“, каза треньорът на ЦСКА.

Любо Пенев поставил важно условие на шефовете си в ЦСКА

"Благодаря на феновете. Те оказаха много голяма подкрепа. Искам да благодаря и феновете на Арда, които ме поздравиха. Така трябва, коректно беше", коментира Пенев.

Специалистът засегна и темата за предстоящия финал за Купата на България срещу Арда на 19 май, както и срещата с ЦСКА 1948, която е под въпрос - "Да него мислим, тепърва предстои възстановяване. Имаме мач в петък. Имаме три мача до финала на 19 май. Не мислим за финала, а за следващия противник. Знам нещо, чух нещо, четох нещо. Ние се готвим за мача. Има компетентни органи, които трябва да вземат решение. Нашата работа е да готвим футболистите".

"Жеферсон се оправя, всеки ден го виждам, изпраща ви поздрави. Лека вечер“, завърши в свой стил Пенев.

Купа на България - сезон 2020/2021
efbet Лига - сезон 2020/2021
Класирането в първенството