Изпълнителният директор на ЦСКА Пламен Марков видя намеса отвън за атаките към собственика Гриша Ганчев, който обяви, че си тръгва от клуба. 

"Считам, че това не идва от ЦСКА. Някои от нашите противници не е изключено да използват една група от феновете ни за атаката. Аз схъм тук откакто в клуба са господата Ганчев и Инджов, и съм свидетел какво се направи. Видяхме докъде стигнахме. Разбира се, аз не си преписвам заслуги, но да не забравяме, че ЦСКА просто не съществуваше. Успяхме да вземем една купа като аматьори, бяха платени 8 милиона лева за емблемата и голяма част от задълженията. Клубът се стабилизира финансово и спортно-технически започна да се гради стабилен и постоянен отбор. Това са неща, които хората виждат и могат да си дадат сметка", каза Марков.

Winbet - победата е емоция! (18+)

"Приветствам предложение хората, които наистина обичат ЦСКА и искат да продължи по този път, да създадат платформа в медиите и по този начин да окажат подкрепата си свързана с бъдещо участие на Ганчев. Аз не съм оптимист, че това ще предизвика промяна в решението, но не е лошо да се направи", добави директорът на "червените".

"Изглежда на немалко хора ЦСКА пречи, трън е в очите. Явно генетично е заложено на нас - българите, да пречим на нещо, което върви и се развива", подчерта Марков.