Треньорът на ЦСКА Милош Крушчич за пореден път коментира бъдещето си на "Българска армия". Както БЛИЦ първи разкри, пред завръщане при "червените" е Стамен Белчев, който на 14 април се раздели с Арда.

Крушчич се очаква да бъде отстранен от поста си, дори и при евентуално спечелване на Купата на България.

"Не се страхувам за бъдещето си. Някой ден и това ще се случи. Това е нещо нормално във футбола. Рано или късно си тръгваш. Аз не съм страхлив треньор и искрено казвам,  че такива теми не ми влияят. Не искам повече да коментирам, защото нямам коментар по темата", каза Крушчич, който даде онлайн пресконференция преди контролата утре с Ботев (Враца) (от 17:00 часа). 

Winbet - победата е емоция! (18+)

"Искам да коментирам футбола и играта. Тази тема вече малко ми е скучна. Не знам дали ще си тръгна, ако не спечелим Купата на България. Не мисля от тази страна на въпроса, винаги искам да печелим. Футболистите ми също", каза още Крушчич.

"Всички играчи са здрави, с изключение на Тиаго Родригес, който вчера започна тренировки след карантината след завръщането от Португалия. Целта на контролата с Ботев (Враца) е да влезем в ритъм, защото ни липсват мачове. астроението е добро, футболистите чакат с нетърпение да започне първенството", добави Крушчич.

Сърбинът се надява напускането в последния месец на четирима играчи Раул Албентоса, Денис Давидов, Върнон Анита и Вив Соломор-Отабор да не се отрази на отбора. "Албентоса претърпя операция преди две седмици и ще се възстановява 2-3 месеца и нямаше как да ни помогне. Очаквахме повече от Давидов и Отабор, но не се получи и им пожелаваме късмет в кариерите. Анита е много добър футболист, но предпочете да се прибере у дома по време на пандемията", каза още треньорът на ЦСКА.