Победата на ЦСКА над китайския Дзянсу Сунин с 8:0 бе отразена не само от българските медии. В Европа и най вече в Италия срещата намери широк отзвук и заради... Фабио Капело. Легендарният италианец е треньор на китайския Дзянсу и понесе голям срам в контролата. Но той не е бил първият за последните дни. Преди десетина дни китайците са играли контрола и срещу четвъртодивизионния германски Алтглиениске и са загубили с с 0:2.

Италианското издание sportfair.it пише за разгрома от ЦСКА: “Победен? Не, унизен. Дзянсу на Капело губи с 0:8, но проблемът е за Интер.”

В материала се споменава, че китайците на Капело са загубили с 0:8 от, но журналистът е объркал и е посочил не ЦСКА (София), а ЦСКА (Москва). Проблемът за Интер, за когото се споменава, е, че след срещата Капело категорично отказал да пусне Рамиреш в Интер, тъй като бил най-добрият му футболист.

Сайтът fcinter1908.it, който публикува новини само за Интер, също отразява контролата между ЦСКА и Дзянсу: “Аматьорски резултат. След първия нокаут срещу Алтглиениске, загубен с 0:2, вчера дойде звучното 0:8 от ЦСКА. В този момент ще бъде още по-сложно да се мисли за раздяла между Рамиреш и Дзянсу."

ВСИЧКО ЗА ПЪРВА ЛИГА
ПЪРВА ЛИГА, СЕЗОН 2017/2018 - ТЕЛЕВИЗИОННА ПРОГРАМА
СЛЕДЕТЕ С БЛИЦ - ТРАНСФЕРИ И ЗИМНА ПОДГОТОВКА 2018