Треньорът на ЦСКА Саша Илич заяви след победата с 2:0 при визитата на Славия в среща от 25-ия кръг на efbet Лига, че футболистите му трудно са влезли в ритъм след отпадането от Купата на България.

„Това беше труден мач, тъй като отпаднахме от Купата на България. През първото полувреме не изглеждахме добре, сякаш бяхме още под емоциите от Черно море. През второто полувреме вкарахме два гола и ни стана по-лесно. През първата част ни беше трудно да влезем в ритъм, тъй като имаше много спирания на играта“, започна Илич.

„Контузията на Вион, след това и спиранията на ВАР, всичко това повлия на ритъма на играта. Разполагаме с 25 футболисти, всеки трябва да играе, искахме да заложим и на други, за да поддържат ритъм. Юрген и Християн изиграха доста мачове, решихме да им дадем почивка. Знаехме, че ще имаме предимство с тези, които пуснахме, точно така вкарахме и гол. Дори не знаех, че имаме 9 поредни победи като гост, не мисля за тези неща“, продължи той.

„Всеки следващ мач е най-важният. Ще се концентрираме върху дебрито за Левски, което е най-важното за нас. Всеки мач е финал. Това, което ме интересува е играта. Левски е много добър отбор, играят по много добър начин. Очаквам да стане хубав мач, защото играят добре“, завърши сръбският специалист.

Еfbet Лига - сезон 2022/2023
Класирането в Efbet Лига
Купа на България - сезон 2022/2023