ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК! |

Треньорът на ЦСКА Саша Илич потвърди с действия думите на изпълнителния директор Филип Филипов, че спокойно може да играе и в тима, който води в момента. 44-годишният сърбин показа на играчите си, че класата е вечна и за футболните умения няма възраст.

Легендата на Партизан с 21 трофея в успешната си кариера демонстрира как дава всичко от себе си по време на вечерната тренировка на „армейците“. В нея футболистите играха на „квадрат“ – двама са в центъра и гонят топката, която си подават играчи, застанали в кръг около тях и нямащи право да я докосват повече от веднъж. Илич бе един от двамата в кръга и на видеото се вижда как гони топката до последно, а след здраво влизане в краката на Джонатан Линдсет успява да я отнеме.

Winbet - най-голямото разнообразие от пазари! (18+)

В друга ситуация наставникът на "червените" успя да пресече подаване на Марселино Кареасо към Густаво Бусато. При следващо разиграване специалистът подгони Брадли Де Нойер, принуждавайки го да тича повече и да дава повече от себе си.

Тренировката на ЦСКА се проведе само няколко часа, след като Илич взе участие в благотворителен мач под надслов "Обединени в грижа за мъжкото здраве”, в който "червените" завършиха 4:4 с Левски и загубиха след дузпи.

Еfbet Лига - сезон 2022/2023
Класирането в Efbet Лига
Купа на България - сезон 2022/2023 

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК