ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ  БУКМЕЙКЪР  ТУК! 

Треньорът на ЦСКА Саша Илич заяви след домакинската победата с 3:1 срещу Ботев (Пловдив), че е имало неща, които не е харесал в представянето на "червените", но въпреки това те няма да дадат лесно първото място.

"Той наистина говори много. Днес той и целият отбор си заслужиха похвалите", започна Саша Илич за героя на мача Дюкенс Назон, който вкара два гола и даде асистенция за третия, а след мача даде интервю преди наставника.

WINBET – Ранно изплащане, Бонус Колонка и още много изненади в Спорт! (18+)

"Честитя на футболистите за победата, благодаря на феновете за подкрепата. Трябва да кажа, че все пак имаше някои моменти, които не ми харесаха. Ще се опитаме на тренировките да изчистим тези неща. При резултат 2:0 започнахме да играем малко по-несериозно и бяхме наказани. През второто полувреме реагирахме отлично и мисля, че победихме абсолютно заслужено. Разликата е, че когато водихме с 3:1 тогава контролирахме мача, а при 2:0 футболистите повече се забавляваха и не контролираха топката", допълни Илич.

"Бяхме първи и след есенния полусезон. Направихме две победи, не даваме лесно първото място. Вече мислим към следващия мач. Подкрепата на феновете дава нови сили на футболистите и те играят по-добре. Само с добра игра и резултати можем да напълним "Армията", което е нашето желание. Никога няма да имаме твърди титуляри и резерви. Зависи от моментната форма на играчите и противника кои ще играят", завърши сърбинът.

Еfbet Лига - сезон 2022/2023
Класирането в Efbet Лига
Купа на България - сезон 2022/2023 

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК