ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Ето какви прогнози дадоха ТВ продуцентът Иван Арнаудов и певицата Кали за дербито

Треньорът на ЦСКА Саша Илич логично беше разочарован след загубата с 0:2 от Левски във вечното дерби от 11-ия кръг на Еfbet Лига. "Червените" разочароваха феновете си с безидейна игра и логично паднаха от "сините". Илич отчете този факт, коментирайки слабото представяне на футболистите си.

"Първо искам да честитя на Левски за заслужената победа. В подобни дербита този отбор, който влезе с повече мотивация, има огромно предимство“, каза сръбският наставник на ЦСКА. 

Winbet - най-голямото разнообразие от пазари! (18+)

„Наистина не знам защо стана така. Цяла седмица казвам на играчите, че трябва да играят много агресивно, че това е специфичен мач. Не започнахме добре. През второто полувреме се възползваха от нашите грешки, и когато допуснеш гол става много трудно, защото съперникът има подкрепата на публиката и целият мач се обръща“, каза Саша Илич. 

"Няма за какво да съжаляваме. ЦСКА просто не игра както трябва. Направихме много грешки в защита днес. Целият отбор не беше на ниво. Не можеш да очакваш да победиш. Всеки един играч трябва да е на максимума, ако искаш да вземеш нещо“, коментира той относно грешките на възпитаниците си.

Той отрече това поражение да има сериозен ефект върху клуба - "Няма да има ефект тази загуба. Следващият мач е чак след 15 дни. С много добри мачове можем да забравим днешното поражение".

„Разбира се, че трябва и късмет. Може би имаше вариант Лазар Туфегджич да не бъде в засада за първия гол. Тогава щяхме да имаме огромни шансове да спечелим. Имахме удар в гредата на Линдсет и отново казвам, че днес ЦСКА не беше на необходимото ниво", продължи специалистът. 

"Този мач ми показа много лично на мен като треньор. Има много детайли, които трябва да подобрим. Така е във футбола. Днес изгубихме и просто трябва да се върнем на победния път", завърши Саша Илич.

Еfbet Лига - сезон 2022/2023
Класирането в Efbet Лига

 

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК