ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК! 

Наставникът на ЦСКА Саша Илич остана много доволен от представянето на футболистите си при гостуването на Ботев (Враца), спечелено с 4:0. Сръбският специалист избра да застане пред микрофона заедно с двете си дечица, които бяха сред зрителите на двубоя от 15-ия кръг заедно със съпругата на треньора.

"За мен е много важна подкрепата на семейството ми, на моите деца, които са ми на гости", обясни Илич, радвайки се на наследниците си.

"Мисля, че напълно заслужихме победата. Влизаме в серия от едни 3-4 много важни срещи до края на полусезона. Подобни резултати ще бъдат постигнати само с такава енергия, която показахме днес", каза специалистът. 

Winbet - победата е на върха на пръстите! (18+)

Попитан дали има нещо, от което не е доволен, Илич обясни: "Когато не съм доволен от нещо, ще го кажа в съблекалнята, а не пред камерата. Играхме добре, но можем и много по-добре".

"Първото и най-важно нещо е, че използваме много футболисти, защото играем мачове на често. Днес смените ни донесоха още нещо в срещата. Нямаме единадесет титуляри, разполагаме с група от 23-ма футболисти, които са на разположение. Всяко попадение дава допълнително самочувствие на всеки играч, особено на нападателите. Трябва да играем на високо ниво, не е важно кой вкарва", допълни треньорът на ЦСКА.

На въпрос кой е любимият отбор на децата му, Саша Илич отговори: "Най-обичаният отбор от моите деца е Партизан, а след това е ЦСКА".

Еfbet Лига - сезон 2022/2023
Класирането в Efbet Лига

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК