ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Организираните привърженици на ЦСКА излязоха с позиция предстоящата среща от 23-ия кръг на Еfbet Лига с ЦСКА 1948 да се играе на Националния стадион „Васил Левски“, а не в Бистрица, както е по програма. Очакваният с голям интерес мач е в неделя (12 март) от 16:45 часа. Преди него ЦСКА е лидер с 54 точки, вторият Лудогорец има 50, а ЦСКА 1948 е трети с 45.

WINBET – персонални бонуси всеки ден! (18+)

„Трибуна Сектор Г“ се обърна към „отговорните органи и институции“ по въпроса, тъй като "червените" не могат да носят отговорност за действията на тълпите от фенове, които ще останат извън трибуните в Бистрица. 

Изявлението на "Трибуна Сектор Г":

"Ще използваме нашата трибуна, за да се обърнем към отговорните органи и институции относно предстоящата среща на любимия ни отбор в неделя. Ще бъдем максимално кратки.

Към момента на червената общност са отпуснати 300 билета, които са крайно недостатъчни, а мачът по програма трябва да се играе в Бистрица. 

Апелираме това решение да бъде преосмислено, а срещата да бъде преместена на ст. "Васил Левски". В противен случай не можем да носим отговорност за действията на тълпите от хора, които ще останат извън рамките на стадиона без възможност да подкрепят любимия си отбор.

Силно се надяваме разумът да надделее.
Само ЦСКА!".

Еfbet Лига - сезон 2022/2023
Класирането в Efbet Лига
Купа на България - сезон 2022/2023 

 

Ще използваме нашата трибуна, за да се обърнем към отговорните органи и институции относно предстоящата среща на любимия...

Публикувахте от Трибуна Сектор Г в Неделя, 5 март 2023 г.

 

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК