Изпълнителният директор на ЦСКА Филип Филипов беше много ядосан след поражението с 0:3 от Спартак във Варна в срещата от третия кръг. Той се извини на феновете на „армейците“ и пое вината за срамната загуба. 

Филипов обеща, че ЦСКА ще привлече нови футболисти и ще има „силен отбор, който ще стане шампион“.

„Искам да се извиня на нашите фенове за слабата и безобразна игра днес, въпреки че извинение за това отношение няма. Анализ няма да правя, но поведението на футболисти, треньор и ръководство няма да се повтори“, започна Филип Филипов.

"Това няма да се повтори. Вина за този безобразен мач имат футболистите и треньора. Най-голяма вина обаче нося аз, защото нужните за отбора футболисти не са при нас. До края на трансферния период ще привлечем добри играчи. Въпреки загубата няма да отстъпим от стратегията, която имаме. ЦСКА ще има силен отбор, който ще побеждава. Повече такива мачове няма да има“, категоричен е шефът в ЦСКА.

"Тази безобразна игра… думите ми се губят, много съм ядосан. ЦСКА  ще има  силен отбор, който ще стане шампион. Извиняваме се на нашите фенове за слабата и безобразна игра“, завърши изпълнителният директор на ЦСКА.

ПЪРВА ЛИГА - СЕЗОН 2024/2025