Младият нападател на ЦСКА Тонислав Йорданов най-вероятно няма да играе за тима поне до края на годината. Таранът, който в момента е с младежките ни национали, си навлякъл гнева на ръководството с опит да си уреди сам трансфер в Румъния, твърди "Тема Спорт". Футболистите на тима, както и доста от юношите на "червените", станали свидетели на солиден скандал, който Стойчо Стоилов вдигнал на Йорданов на базата в Панчарево. 

Генералният мениджър на "червените" обвинил на висок глас нападателя, че е разговарял с мениджър, който да му търси отбор в Румъния, а това станало зад гърба на клуба. Младокът първоначално отричал контакт с въпросния агент, но след сериозна доза крясъци от страна на Стоилов, започнал да се оправдава. 

Winbet - удвои тръпката от играта! (18+)

Скандалът на Панчарево бил видян от много хора, които се изненадали от поведението на мениджъра, който е можел да проведе разговора с Тонислав насаме или поне в съблекалнята.

21-годишният нападател, който в един момент бе сочен за талант №1 в школата на Литекс, не попадна сред картотекираните за мачовете от Лига Европа.

efbet Лига - сезон 2020/2021
Класирането в първенството
Следете с БЛИЦ: Трансферно лято 2020 в efbet Лига​