ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Треньорът на ЦСКА Нестор Ел Маестро е имал нов тежък разговор с Данаил Ганчев вчера. Не е ясно дали двамата са се видели или са се чули по телефона.  За днес е предвиден още един такъв. Вероятно на живо.

БЛИЦ първи писа, че сърбинът получи ултиматум преди началото на пролетния дял. Тогава босовете му казаха право в очите, че ако загуби във Варна от Черно море и отпадне от Арда за Купата на България, ще бъде аут.

ЦСКА потъна край морето, губейки с 0:1.

БЛИЦ припомня, че Ел Маестро прибира рекордните за Борисовата градина 30 000 евро на месец и има тлъста неустойка за преждевременно прекратяване на договора му.

Не е изключено именно това да се обсъжда в момента.

Веднага възниква въпросът дали ЦСКА има готов вариант за заместник на Нестор. Най-логично е, Стамен Белчев временно да поеме нещата в свои ръце. Няма да му е за първи път.

WINBET – завишени коефициенти за топ спортни събития (18+)

Спрягат се имената на Любослав Пенев, Александър Томаш, Златомир Загорчич. Източници на БЛИЦ твърдят, че преди дни Димитър Бербатов пак е лобирал за приятеля си Томаш пред фамилия Ганчеви.

Любо пък може всеки момент да си тръгне от Хебър. Въпросът е дали огромните му стари противоречия с началника в ЦСКА са захвърлени в коша.

Специалист, работил в Испания, и такъв от Балканите (но не сърбин) са други варианти.

На Ганчеви им е предложен още един българин – сензационно име, но те са го отхвърлили.