Треньорът на ЦСКА Стамен Белчев обяви как трябва да играят футболистите му, след като тимът обърна Базел с 3:1 като гост и се класира за групите на Лига Европа. „Червените“ се паднаха в една група с италианския гранд Рома, швейцарския Йънг Бойс и румънския ЧФР Клуж.

"Всички сме щастливи, че изпълнихме целта. Искам да поздравя феновете с това, че се класирахме. Искаме да им донесем още радост. Играем с шампионите на Румъния и Швейцария. Рома няма какво да ги коментираме. Преодолима ли е групата? И да, и не?“, коментира Стамен Белчев при завръщането на „армейците“ от Швейцария.

„Трябва да играят много по-освободено, за да се случат още по-добре нещата. Няма място за олекване. Летвата е вдигната високо. Футболистите трябва да се доказват във всеки един мач за ЦСКА. Трябва да бъдат мотивирани. Щом си в ЦСКА, няма нужда да говорим за мотивация. Искам да поздравя феновете. Радвам се, че им доставихме удоволствие. Сигурен съм, че ще ни подкрепят до последно", добави наставникът на „червените“, които елиминираха Базел.

БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа