Треньорът на ЦСКА Стамен Белчев определено не бе доволен от резултата 1:1 срещу Берое в мача от деветия кръг на efbet Лига. Двата тима не се възползваха от грешната стъпка на шампиона Лудогорец, завършил при същия резултат у дома с Царско село.

"Днес не беше денят на Али Соу. Мачът в по-голямата си част бе равностоен, положенията ни бяха по-чисти, но за пореден път не можем да ги реализираме. Днес започнаха 8 човека от последния мач в Търново, имаше хора, които дебютират - трима човека за първи път. Това няма как да не окаже влияние, но като цяло има много какво да се желае. Стояхме добре, бяхме компактни, но на моменти се разкъсвахме и давахме пространства там, където знаехме, че може да ни създадат проблеми", коментира Стамен Белчев след мача.

Winbet - истинската тръпка от победата! (18+)

"Юнус е с контузия, а на Георги (б.р. Йомов) му дадохме почивка, защото му се натрупаха много мачове и в турнирите, и в първенството, и в националния отбор. Не сме отписали вътрешното първенство, целите си остават високи. Искаме да станем шампиони. За съжаление резултатите не са добри, но се надяваме в най-скоро време да се върнем на победния път и да изглеждаме по-добре. Не мисля, че днес някой от футболистите си пести силите за Лига Европа. Това е положението, трябва всеки мач да излизат за победа. Нищо друго не трябва да ни интересува", добави наставникът на „червените“.

efbet Лига - сезон 2020/2021
Класирането в първенството
Следете с БЛИЦ: Трансферно лято 2020 в efbet Лига​