Старши треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов говори пред журналисти преди заминаването на тима за Латвия. Специалистът сподели очакванията си за предстоящия реванш с Лиепая (утре от 17:00 часа, 0:0 в първата среща), както и даде мнение за актуални теми около отбора. 

Winbet - най-голямото разнообразие от пазари! (18+)

"Нормално е да съм променен. По-мъдри, по-устойчиви. Има промяна. Отборът, за съжаление в два мача съм гледал. Надявам се бързо да се опознаем. Когато има неправда, няма да мълчим. Надявам се да бъдем на високо ниво. Ръководството прави промени, когато нещата не вървят. Надявам се промените да са за добро. Време е да правим отбор. Гриша Ганчев се справи успешно с финансирането на клуба. Няма задължения.

Навсякъде съм успявал да постигна картбланш. Имам подкрепа, в това отношение съм спокоен. Всичко възможно трябва да се направи, за да се класираме напред. Резки промени не могат да се правят. Ще се опитаме да мотивираме играчите и да имаме ясна идея".

Знаем силните и слабите страни на Лиепая. Идеята ни е да нарушим хегемонията на Лудогорец. Феновете трябва да бъдат зарадвани. В подробности няма да изпадаме около назначаването ми. Очаквам Любо да дойде да си вземе довиждане с отбора и тогава ще се видим", след което последва въпрос за психологическото състояние на тима след атаката от страна на феновете към вече бившия шеф в клуба Стойчо Стоилов при равенството 0:0 с Лиепая.

"Чужденците са по-чувствителни. Надявам се да няма повече такова напрежение. От Бразилия ми звъняха хора, възмутени, надявам се никога повече да не се случва. В ЦСКА, който не е свикнал на напрежение, не става за ЦСКА. Аз съм го преодолял това", заяви Младенов. 

БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа