Треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов беше изключително доволен и емоционален след успеха с 3:0 над Виктория '(Пилзен), който прати тима в групите на Лигата на Конференциите. Успехът дойде след попадение в последните секудни на продълженията и класира тима напред с общ резултат 3:2.

"Момчетата показаха характера на победител и армейския дух. Благодаря им за себераздаването. Искам така да бъде всеки мач. Това, което бяхме запланували, се изпълни на 120 процента. 

Притеснението беше, че нямаме дълбочина в състава. Принуди се Ахмедов да играе като крило. При червения картон минахме на 4-4-1. Не трябваше да играем само в атака, защото имахме много минути пред нас. След втория гол 12-ият играч помогна на отбора. Най-добрият играч беше 12-ият", каза Младенов.

Winbet - победата е емоция! (18+)

"Виктория е изключително балансиран отбор и във всеки момент може да освежи играта си. Всички състезатели показаха голямо мъжество.

Армейският дух отново се завърна в ЦСКА. Оттук нататък ще се наслаждаваме. Неведнъж казах, че имам цели две години да надграждам", добави треньорът на "червените".

БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа