Tреньорът на ЦСКА Стойчо Младенов подкрепи протеста на феновете на клуба пред сградата на БФС в "Бояна". Специалистът пристигна на мястото заедно с помощниците си.

„Аз и екипът ми сме тук като фенове, загрижени за българския футбол. Надявам се всичко това да е положително и да достигне до световните медии. Управлението на Борислав Михайлов не дава качество. Управляващите българския футбол гледат само личните си интереси. С феновете винаги сме заедно. Няма различия между нас. Ако трябва, ще идваме всеки ден.

Протестът е безсрочен. Едните имат 40-годишно приятелство, други имат 20-годишно приятелство, трети имат други интереси. На тези, на които се помага, са зад това ръководство, а не бива да е така. Форматът на първенството ни е абсурден. Седмият може да играе в Европа, а последният да продава мачове цял сезон, да бие три пъти и да се спаси“, каза Стойчо Младенов.

Лидерът на Сектор "Г" Иван Велчев-Кюстендилеца съобщи, че в петък се подготвя голям протест пред Министерски съвет, на който ще присъстват голяма част от футболните ни клубове. Това той обяви на базата в "Бояна", пред която днес беше дадено началото на протестен палатков лагер от "армейците". 

Стана страшно: ЦСКА окупира "Бояна" с "К*р за БФС"! СНИМКИ

"Изчакваме българския съд да се произнесе. Вярваме и няма да се предадем. Пълна подкрепа за нашия директор Филип Филипов. Взимат безобразни решения. Хората са показали, че са изключително дебелокожи и безочливи", каза Велчев. 

"В петък правим огромен протест през Министерски съвет. Няма да оставим нещата така и ще се борим до последно. Приветстваме Димитър Бербатов. Искаме млади и кадърни хора. Тук можем да си скандираме колкото искаме. В петък ще видите едно безпрецедентно обединение между големите български отбори. Това, че някои директори и собственици на клубове са зависими по един или друг начин от БФС, това не може да ни спре да подкрепим Димитър Бербатов. Притеснени са от БФС. Не им се иска да има палаткoв лагер тук. Имаме всички документи и всичко е законно. Ще стоим денонощно 24/7", каза още Иван Велчев.

Еfbet Лига - сезон 2021/2022
Купа на България - сезон 2021/2022