Треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов говори преди заминаването на тима на подготвителен лагер в Турция. "Червените" пристигнаха на летище София около 19:30 часа, а наставникът им отдели време на чакащите го журналисти.

 Winbet - на един клик разстояниe! (18+)

Младенов обяви, че тази зимна подготовка няма да е по-различна от останалите, макар тимът му да е само на две точки от лидера Лудогорец. Треньорът потвърди, че няма на разчита на Жуниор Нзила и очаква нови попълнения да се присъединят към тима му в Турция.

"Заминаваме с част от групата сега, допълнително ще дойдат и останалите. Футболистите са в добро настроение. Подхождаме професионално към всяка подготовка и тренировка, тази не се различава от другите", заяви специалистът, след което беше попитан на кои играчи няма да разчита за подготовката.

"Жуниор Нзила остава в София. Очаквам футболисти да се присъединят към нас по време на лагера. Когато всичко приключи успешно ще ви уведомим на нашия сайт. Говорим за чуждестранни попълнения. Нека да не коментираме трансфер на Карол Метс. Жорди Кайседо няма да бъде продаден. Не очаквам наш футболист да бъде продаден". 

"Брадли Мазику е изключително коректен човек, професионалист. Говорил съм с него и очаквам същото себераздаване, дори по-добро представяне през пролетта. Както от него, така и от всички. Нямам никакво колебание и съмнение в неговите възможности. Дали ще подпише е въпрос на време и на разговори", коментира треньорът и каза няколко думи за лагера в Турция.

"Обявените в сайта пет контроли са всички мачове, които ще играем. Като се върнем, имаме запланувана една контрола. Иска ми се още една, но до този момент не можем да намерим противник", призна Младенов и отново заговори за евентуални трансфери в тима.

"Това е отворен процес, стига да се появи нещо качествено и според джоба ни - ще бъдем активни. Юношите трябва да демонстрират постоянство и качества. На всички ще се даде възможност, ротациите ще ги продължим, за да ги подготвим, за да бъдат с еднакъв игрови ритъм на старта на шампионата", заяви той и отговори какво би си пожелал за новата 2022 година. 

"Пожелавам си всичко това, което не се е случвало последните 14 години - успешен шампионат и да завършим на върха на пирамидата", завърши Младенов. 

Еfbet Лига - сезон 2021/2022
Купа на България - сезон 2021/2022