Главният мениджър на ЦСКА Стойчо Стоилов обвини съдиите за два от головете на Левски при равенството 3:3. Той изрази увереност, че дузпа за "сините" не е трябвало да се свири от Георги Кабаков, а нарушение при гола на Тиам е било отсъдено в обратна полза. Освен това Стоилов е категоричен, че Нашименто е трябвало да бъде изгонен.

"След първото полувреме трябваше да водим с 3:0. Като цяло ни лисваше малко самочувствие след 1:0 да отбележим втори и трети гол. Съдията също изигра роля. Имаше два жълти картона на Нашименто за пет минути, но той не ги даде, треньорът на Левски реагира и го смени. Дузпата и фаулът, от които ни вкараха втория гол, бяха доста пресилени. а, Бусато закъсня, но нямаше дузпа, защото той първи стига до топката. При втория гол за Левски мисля, че Мазику игра първи с топката и фаулът трябваше да бъде за нас, но той го даде обратно", каза Стоилов.

Winbet - истинската тръпка от победата! (18+)

"В крайна сметка можеше да загубим, но можеше и да спечелим в последните минути. Доста играчи бяха под нивото си днес. В момента, обаче, не е време да правим напрежение. 

Първото полувреме ние сме си виновни, че не решихме мача в наша полза. Тук единствено играчите са виновни, не е треньорът. Имаше напрежение и на това го отдавам, проблемът в тази мачове в повечето случаи е психологически. Вратарят ни направи грешки, но и съдията помогна, особено за първите два гола", добави главният мениджър на ЦСКА.

Класирането в efbet Лига

efbet Лига - сезон 2019/2020

Купа на България - сезон 2019/2020