Новият треньор на ЦСКА Александър Томаш отправи пожеланията си към рожденика Иван Тасев преди поредното занимание на отбора на лагера в Банско. "Червените" показаха видео със силните думи на специалиста към навършващия днес 22 години офанзивен играч.

"Трябва да покажеш, че заслужаваш да бъдеш тук. Мечтай, дерзай и сбъдвай", обърна се Томаш към Тасев пред останалите футболисти на терена в Банско.

Крилото бешe привлечен от Пирин (Благоевград) през юни. Тасев дебютира за ЦСКА на 27 юли при домакинската победа над Хебър с 3:1. От началото на сезона е участвал и в 5 срещи на дублиращия ни отбор във Втора лига, като отбелязва гол в двубоя с Фратрия.

"Днес представителният отбор на ЦСКА под ръководството на старши треньора Александър Томаш проведе тактическа тренировка по време на лагера в Банско. В заниманията взеха участие всички играчи и няма контузени състезатели. Утре се очаква тренировъчният процес да продължи с еднократно тренировъчно занимание. Лагерът в Банско продължава до събота", написаха "червените" в официалния си сайт.

efbet Лига - сезон 2024/2025