Автентичният ЦСКА започна лятната си подготовка на стадион "Българска армия". Малко след 19 часа треньорът Адалберт Зафиров изведе група от 20-ина играчи за леко занимание. Помагаха му брат му Мартин Зафиров и треньорът на вратарите Илиян Василев.

Заниманието протече в присъствието на десетина полицаи и без фенове в началото. Пред стадиона имаше солидно присъствие униформени, които в началото не допускаха запалянковците да гледат тренировката. По-късно ултрасите все пак успяха да влязат на стадиона и да аплодират "армейците".

В началото заниманието беше изгледано от журналистите. Само представителите на медиите бяха допуснати близо до Адалберт Зафиров и играчите му, които са от школата на клуба - набор 1997, 1998 и 1999.

Най-известното име в тима за момента е Марио Йорданов, който в края на миналия сезон записа дебют за мъжкия отбор на "червените", спечелил първенството в Югозападната "В" група и Купата на България. Йорданов вкара и няколко гола за отбора на Христо Янев, а сега продължава под крилото на Зафето.
СТЕФАН РАЛЧЕВ/БЛИЦ СПОРТ